Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno PS3 w Stanach/Niemczech

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wujków w Stanach Zjednoczony i w Niemczech. Orientuje się ktoś może gdzie będzie najtaniej kupić PS3? W Polsce, Stanach czy w Niemczech? Za opd. będą lajki! :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Ceny nie różnią się za bardzo w dodatku jak kupisz gdzieś za granicą musisz do tego doliczyć przesyłkę która też trochę kosztuje.

lepiej kupić już w Polsce 

Opublikowano

moj znajomy za 350 zl z padem i kilkoma grami kupil ps3 w polsce ;) bylem widzialem ps jak nowy tylko musial drugi pad dokupić poszukaj dobrze na tablicach allegro itd

Opublikowano

Jeśli myślisz też o filmach DVD/BR to konsola z USA odpada z racji blokady regionalnej na filmy.

Porównaj sobie ceny i sam zdecyduj gdzie będzie taniej kupić, oczywiście musisz brać pod uwagę przesyłkę jak napisał Glinka.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Za przesyłkę nie musiałbym płacić bo obydwaj wracają na święta. Filmów też bym na nim nie oglądał więc niema problemu z blokadą.

Wieć poszukam dobrych ofert na allegro/tablicy bo są w miarę dobre do tego PS3 i tak tanieje bo wszyło PS4 więc może w ok. listopadzie przed kolejnymi świętami może będą jeszcze tańsze :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

PS3 ściągać ze stanów przecież to bezsens ;P dolicz do tego ewentualne cło jeśli to nowa konsola i do tego zasilacz na 110V, jak już to lepiej kupić w Polsce lub niemczech ale to tylko PS3, a na allegro za 5-6 stowek możesz już bardzo fajną sztuke dorwać.

Jak już byś chciał ściągać to PS4 wychodziło by bardziej opłacalnie :)

Opublikowano

Witam. Mam wujków w Stanach Zjednoczony i w Niemczech. Orientuje się ktoś może gdzie będzie najtaniej kupić PS3? W Polsce, Stanach czy w Niemczech? Za opd. będą lajki! :D

Byłem w Niemczech i nie ma róznicy a nawet ps3 było drożej w Nieczech niż w Polsce. Ale w stanach raczej bym kupił podejrzewam,że taniej. Wrazie co spytaj się wuja w Niemczech niech pójdzie i zobaczy po ile i tego 2 ;) ile w stanach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...